JavaScript Menu by Deluxe-Menu.com

Veevoeders

Al 35 jaar is DBT Bulkvervoer binnen de veevoederwereld een begrip. We vervoeren met een moderne vloot alle denkbare losgestorte goederen, die voornamelijk bestemd zijn voor de veevoedersector.

Zowel grondstoffen, veevoederadditieven, mineralen, alsook afgewerkte veevoeders worden opgehaald en geleverd overal binnen Europa. We werken voor de feed-industrie, maar beleveren ook rechtstreeks voor ondernemers met een eigen veestapel.

De voornaamste operaties beslaan de Benelux, maar verdere ritten staan regelmatig op het programma.

We maken gebruik van de modernste onderlossers, die allen in neutrale kleuren staan. Elke oplegger is onderverdeeld in meerdere compartimenten. Tot 13 verschillende soorten product kunnen in 1 trailer vervoerd worden.

Bovendien zijn al onze opleggers zijn voorzien van gedwongen stuurassen, dewelke bij bepaalde trailers vanuit de cabine hydro-electrisch kunnen verstuurd worden. Alle trailers zijn uitgevoerd met pneumatisch aangestuurde lospotten, volgens de nieuwste technieken. De aandrijvende blowers zijn geluiddempende schroefcompressoren van het merk Blackmer.


Tevens hebben wij enkele zuigcombinatie's ter beschikking, die droge veevoeders kunnen opzuigen, als het ergens toch eens foutloopt.

De veevoedersector eist een snelle en flexibele service, en net dié service kan DBT Bulkvervoer telkens opnieuw garanderen.Meststoffen

Voor het transport van losgestorte minerale meststoffen bent U bij DBT Bulkvervoer aan het juiste adres. Deze transporten zijn onderworpen aan specifieke voorschriften qua reiniging en ladingopvolging.

Onze transportmiddelen voor deze transporten worden voorafgaand aan het vervoer geïnspecteerd op zuiverheid, en waar nodig grondig schoongemaakt.

We werken voor grote industriële verladers en traders.

We hebben de beschikking over lagedruk-citernewagens, volumekippers, met eventueel een combinatie van kippen en verbulken. Tevens zijn bepaalde oplegger onder te verdelen in meerdere compartimenten. We hebben opleggers die voorzien zijn van stuurassen, voor op moeilijk bereikbare plaatsen. De aandrijvende blowers zijn geluiddempende schroefcompressoren, en de hydraulische systemen zijn van de nieuwste generatie.

Snelheid en betrouwbaarheid, gekoppeld aan een stipte uitvoering door ervaren mensen, dat zijn heilige zaken binnen de organisatie van DBT Bulkvervoer.Kipper-blazer-combi

Het samenspel tussen hydraulisch kippen en pneumatisch blazen is voor vele klanten een niet-alledaags gegeven.

Deze trailers worden ingezet voor losgestorte transporten, waarbij verschillende produkten in hetzelfde transport dienen vervoerd te worden. Tot 10 producten kunnen we transporteren per oplegger.

Er kan geopteerd worden voor kiptrailers, eventueel met stuurassen, of zogenaamde combitrailers. Deze worden hydraulisch aangestuurd met een centraal kettingsysteem, dewelke het product naar een sluis achteraan de trailer brengen. Afhankelijk van de eindbestemming (stortput of silo) kan de chauffeur deze sluis bij aansluiten.DBT Bulkvervoer, uw referentie voor degelijk en efficiënt bulktransport.Walking-floor

DBT Bulkvervoer heeft de beschikking over verschillende walking-floor opleggers, die gebruikt worden voor het vervoer van losgestorte produkten als turf- en veenfabrikaten, boomschors, volumineuze scrap, granen en produkten voor de veevoeding.

Een belangrijk voordeel van een walking-floor trailer is dat een combinatie van losgestorte en gepalletiseerde producten mogelijk is binnen dezelfde rit. Bepaalde trailers hebben een hogedrukreiniger aan boord, om na bepaalde ladingen de laadruimte schoon te spuiten. Tevens zijn optioneel trailers met vlakke ondoordringbare grondzeilen te bestellen, voor uiterst fijne produkten zoals witzand.


DBT Bulkvervoer, uw partner voor betrouwbaar en verstandig transport.Belcert ovam