JavaScript Menu by Deluxe-Menu.com

Container-Haaksysteem

Augustus 2013

Als gespecialiseerd vervoerder heeft DBT recent geïnvesteerd in een combinatie vrachtwagen met aanhanger dewelke voorzien is van een zwaar hydraulisch haakarmsysteem.
Daarmee kunnen we containerbakken tot 8 meter lengte (40 m³) optrekken en vervoeren.
Het systeem is ook voorzien van flats om 2 x 20 voet zeecontainers te vervoeren.
Het multifunctionele containersysteem kan de lading eventueel ook achterwaarts kippen.

Vrachtwagens brengen uw vracht van A naar B. Wij brengen je overal.Opleidingen Code 95

November 2012

DBT organiseert regelmatig opleidingsdagen voor vrachtwagenchauffeurs, zowel voor eigen medewerkers, maar ook voor chauffeurs van andere bedrijven. In 2012 werden al meer dan 300 personen opgeleid. Opleidingen als rij- en rusttijden, schadepreventie, lastverdeling, en allerhande andere zaken komen aan bod in het nascholingsprogramma voor de chauffeurs.
De Europese Richtlijn Vakbekwaamheid voor beroepschauffeurs schrijft voor dat elke chauffeur voor september 2016 een 35 uren opleiding moet volgen binnen een periode van 5 jaar. Enkel op die manier kan de beroepschauffeur zijn rijbewijs behouden.
Deze Europese richtlijn heeft als doel om de verkeersveiligheid initieel te vergroten.
DBT wil echter niet tot de einddatum in 2016 wachten, en schoolt nu haar mensen al volop bij door actief te werken aan een uitgebreid opleidingsbeleid.
Door regelmatig chauffeurstrainingen te organiseren kunnen zaken als milieubewust rijgedrag, en reductie van brandstofverbruik en CO2-uitstoot beter onder controle gehouden worden.

Lang nadat de prijs vergeten is, wordt kwaliteit nog herinnerdSideloader

September 2012

DBT beschikt over een Sideloader-chassis.
Dit is een containerchassis waar 2 zware verschuifbare kranen opstaan, dewelke containers geladen of leeg van of op het chassis kunnen zetten.
We kunnen 20 Ft, 30 Ft, 40 Ft en 2 x 20 Ft behandelen, zowel in gewone maten of in Highcube.
Met de sideloader kunnen we ook containers op elkaar stapelen, en dit tot een totaalgewicht van 35 ton.
Bovendien rijdt dit 4-assig chassis volledig zelfstandig (zonder trekker dus), waardoor het mogelijk is om containers op moeilijk bereikbare plaatsen af of op te zetten.
Vraag naar onze voorwaarden en mogelijkheden !

Het leveren van kwaliteit kost geld, het niet leveren van kwaliteit kost kapitalen !Rongenwagen

Februari 2012
Voor het vervoer van metalen lengtes en gestapelde buizen, zet DBT Logistics een speciale vlakke trailer in, die aan elke zijde 9 versterkte zijrongen heeft. De trailer is uitgerust met een versterkte Meranti-vloer, en een versterkt kopschot, dat voldoet aan de nieuwste XL-normen. De versterkte zijrongen zijn gegalvaniseerd, en zijn simpelweg verwijderbaar in het chassis. De trailer is tevens uitgerust voor uitzonderlijk vervoer, met verbredingsplaten en voorzieningen voor zwaailampen en nachttransporten. Bovendien zijn in het chassis twistlocks voorzien, voor containertransporten en/of flats  laatste nieuwsWenst u op de hoogte te blijven?
Vul dan onderstaande gegevens in.
Email:
Naam:
Voornaam:

Belcert ovam