JavaScript Menu by Deluxe-Menu.com

Kipcontainer

De vraag naar het vervoeren van bulkgoederen in zeecontainers sluit zich nauw aan bij de kernactiviteit van DBT Bulkvervoer. Daarom heeft DBT Logistics zich gespecialiseerd in het vervoer van containers per kipchassis.

Al onze trekkers zijn uitgerust met zware hydraulische systemen, waardoor het eenvoudig wordt om een container met losgestorte goederen leeg te kippen.

Grote partijen kunnen op korte termijn naar hun bestemming gebracht worden, alles in functie van de wensen van onze klant.

De meest vervoerde losgestorte goederen zijn metalen, plastics, commodities (koffiebonen en cacao), granen en zaden, en verschillende derivaten of daarvan afgeleide produkten.


DBT Logistics heeft de mogelijkheid om zware containers te behandelen, die door middel van de modernste schuifchassis toch veilig kunnen vervoerd worden.

We vervoeren zowel 20 Ft, 40 Ft, 45 Ft, en Highcube containers.

Ook voor het transport van alle losgestorte ADR-goederen in containers, kan U zich tot DBT Logistics wenden. Al onze medewerkers beschikken over een ADR-getuigschrift, en alle vrachtwagens zijn technisch uitgerust voor het vervoeren van gevaarlijke produkten.

Ook zijn wij vertrouwd met het vervoeren van afvalprodukten in containers. 

DBT Logistics bezit certifikaten, uitgegeven door de OVAM (Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij), als erkend vervoerder en erkend overbrenger.

"Problemen zijn kansen in werkkleding".

Belcert ovam