JavaScript Menu by Deluxe-Menu.com


Door de exponentiële uitbreiding van onze vloot de voorbije jaren, hebben we de beschikking over een modern uitgeruste werkplaats, voorzien alle alle technische faciliteiten om het onderhoud

Het DBT wagenpark mag zeker gezien worden, niet enkel in optisch aspect, maar zeker ook onder de motorkappen. Technisch zijn onze wagens in een optimale conditie. Het dagelijkse onderhoud wordt gewaarborgd door een crew van goedgetrainde techniekers, die in elk opzicht thuis zijn in hun vak. We werken veel met zeer precieze hydraulische en pneumatische componenten, waarbij de ervaring en inschatting van onze medewerkers een grote rol speelt.

DBT heeft uitsluitend Euro 5 en 6 vrachtwagens uit het topsegment van de markt in bedrijf, dewelke hun betrouwbaarheid door de jaren heen binnen het bedrijf bewezen hebben.

We vinden dat preventieve bezoeken van het materiaal aan onze workshop een must zijn, waardoor stilstand door technische problemen quasi uitgesloten zijn.

Indien er toch een probleem “on the field” mocht zijn, heeft DBT de beschikking over een “rijdende werkplaats”, een bestelwagen die volkomen is uitgerust om gestrande voertuigen verder te helpen.

Door het samenwerken met flexibele partners, is de permanente voorraad reserve-onderdelen uiterst miniem. De leveranciers van DBT zijn op hun beurt ingesteld op een snelle levering van onderdelen waar nodig.

Voor het herstellen en spuiten van het materiaal heeft DBT de beschikking over een eigen carrosserie-afdeling, dewelke de vloot steeds in een optimale optische conditie houdt.

Onderhoud


Belcert ovam