JavaScript Menu by Deluxe-Menu.com

Track & Trace

De DBT-vloot is uitgerust met boordcomputers en satellietcommunicatie van marktleider Transics.

Voorafgaand aan elke rit, wordt er een uniek dossier opgemaakt, waarin alle details en parameters van de transportopdracht wordt gedefinieerd. Wanneer het dossier compleet is, wordt dit naar de chauffeur doorgestuurd. Op die manier heeft de chauffeur per direct een totaal overzicht over alle zaken die hij nodig heeft om het transport zonder problemen te kunnen uitvoeren. Het voordeel is dat dit hele proces zonder verbale communicatie plaats kan vinden, hetgeen voor zowel de planner als de chauffeur rustgevend is. De concentratie van alle medewerkers kan op de plaats blijven waar ze nodig is.
Dit Fleetmanagement-systeem heeft vele voordelen:
  • Automatisch worden transportorders naar de chauffeurs gestuurd. De terugkoppeling van de registraties van laad- en lostijden, CMR-nummers, containernummers en gewichten naar de dossiers gebeurt volgens een geautomatiseerd proces, en is later zeer simpel terug te raadplegen.
  • Directe communicatie gebeurt via boodschappen, dewelke vanop de planning naar de chauffeurs gaat, en vice versa.
  • Met het TFM-systeem hebben we de mogelijkheid om onze vrachtwagens en opleggers permanent te traceren. Zo zijn wij in staat om betrouwbare, real-time gegevens over leveringen ter beschikking te stellen aan onze klanten. Via de boordcomputers wordt ook de registratie van rij- en werktijden van onze chauffeurs volledig geautomatiseerd.
Alle chauffeurs hebben de beschikking over een mobiele telefoon, waarmee zij desgevallend contact kunnen houden met onze planners.Belcert ovam